Rólunk

Tisztelt Vásárlóink!

A webshop megalkotóiként magunk is szenvedélyes autó-, és motorkedvelőként örömünket leljük benne, hogy időről-időre javítsuk, jobbítsuk, csinosítsuk a szeretett négy-, vagy kétkerekűt, azon belül is első sorban a kék-fehér márkajelzésű, bajor kedvencet. Amit lehet, szeretünk magunk beszerezni, elvégezni. Eközben szomorúan tapasztaltuk, hogy hazánkban nem található olyan weboldal, ahol felhasználóbarát módon, laikusok által is könnyen kiválasztható az igényelt alkatrész, amelyet számlával és a kapcsolódó biztosítékokkal igazolt forrásból lehetne megvásárolni.

Ehelyett keverednek a „gyári”, a „gyári minőségű”, „gyári beszállítói” és „utángyártott” fogalmak és nem, vagy nehezen azonosítható, hogy az adott járműhöz a látszólag széleskörű kínálatból vajon tényleg kompatibilis-e a megtalált darab. Nem beszélve róla, hogy a feltüntetett árak sok esetben nettó árak, amelyek az áfát nem tartalmazzák és „természetesen” számla nélkül értendők. Magunk részéről nem hiszünk abban sem, hogy a „gyári beszállítói”, illetve a „nem gyári, de gyári minőségű” darabok valóban gyári minőségűek, hiszen pontosan azok a minőségbiztosítási pontok hiányozhatnak előállításuk folyamatából, amelyet a valóban gyári alkatrészek esetében a gépjárműgyártó, a www.bmwalkatresz24.hu esetében pedig konkrétan a BMW megkövetel.

A tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk a hitvallásunknak megfelelő webshopot, ami kimeríti a következőket:

„BMW-hez valóban igazolt eredetű, gyári alkatrészt, kedvező áron, számlával, felhasználóbarát felületen keresztül”

Reményeink szerint mindezt a www.bmwalkatresz24.hu-val sikerült létrehoznunk. Hiszünk a folyamatos fejlődésben, így kérjük, hogy észrevételeivel segítsen bennünket az oldalt mindig jobbá és jobbá tennünk. Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Személyes átvétel:

Előzetes egyeztetés után Budapesten átvehetőek a termékek cím: 1239 Budapest, Orbán utca 41.
egyeztetés 0620-3460955

Utóljára módosítva: 2020-04-08