Barion Pixel

Rólunk

Tisztelt Vásárlónk!

Szeretettel üdvözöljük Önt oldalunkon!
Először is szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünk nem hivatalos BMW márkaképviselet, az általunk értékesített GYÁRI alkatrészek másodlagos viszontértékesítésen esnek keresztül. Az oldalunkon cikkszám alapján bármely BMW terméket megtalálják.


Bármilyen alkatrésszel, vagy egyéb, más, az oldallal kapcsolatos kérdés merül fel, kérjük keressen bennünket, a
06/20-3460955-ös telefonszámon,
vagy írjon e-mailt, az
[email protected]
e-mail címre – munkatársaink hétfőtől-péntekig 09-17:00 óra között állnak rendelkezésükre.


Megrendelésével kapcsolatban kérjük, írásban érdeklődjön.


A keresett járműhöz megfelelő alkatrészt a legbiztosabban úgy találhatja meg ha az oldal felső részén található „alvázszám keresőbe” beírja az alvázszám utolsó hét karakterét. Amennyiben nem biztos az eredményben kérjük, hívjon bennünket, készséggel állunk rendelkezésére. Raktár készletünket folyamatosan töltjük.


Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Személyes átvétel:

Előzetes, telefonon (06/20-3460955 számon) történt egyeztetést követően Budapesten átvehetőek a termékek a következő címen:
1239 Budapest, Orbán utca 41.


Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a fenti cím csak átvételi pont, így kizárólag előzetes egyeztetést követően tudjuk Önöket személyes átvételi lehetőséggel kiszolgálni.

Köszönettel:
Best Bidder Kft.
 

 
 
 
A webshop megalkotóiként magunk is szenvedélyes autó-, és motorkedvelőként örömünket leljük benne, hogy időről-időre javítsuk, jobbítsuk, csinosítsuk a szeretett négy-, vagy kétkerekűt, azon belül is első sorban a kék-fehér márkajelzésű, bajor kedvencet. Amit lehet, szeretünk magunk beszerezni, elvégezni. Eközben szomorúan tapasztaltuk, hogy hazánkban nem található olyan weboldal, ahol felhasználóbarát módon, laikusok által is könnyen kiválasztható az igényelt alkatrész, amelyet számlával és a kapcsolódó biztosítékokkal, igazolt forrásból lehetne megvásárolni.
Ehelyett keverednek a „gyári”, a „gyári minőségű”, „gyári beszállítói” és „utángyártott” fogalmak és nem, vagy nehezen azonosítható, hogy az adott járműhöz a látszólag széleskörű kínálatból vajon tényleg kompatibilis-e a megtalált darab. Nem beszélve róla, hogy a feltüntetett árak sok esetben „nettó árak”, amelyek az áfát nem tartalmazzák és a legalábbis kétes gyakorlatú eladók tájékoztatása szerint „természetesen” számla nélkül értendők., azaz számlával történő vásárlás esetén a vevőnek még felszámítják az áfát.
A tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk a hitvallásunknak megfelelő weboldalt, webshopot, ami kimeríti a következőket:
„BMW-hez valóban igazolt eredetű, gyári alkatrészt, kedvező áron, számlával, felhasználóbarát felületen keresztül”
Reményeink szerint mindezt a www.bmwalkatresz24.hu-val sikerült létrehoznunk.
A fentiek mellett persze tudható és ezt vásárlóink visszajelzései is alátámasztják, hogy egy-egy „szépülő korú” példány fenn-, és üzembentartása anyagilag jelnetős megterhelést jelent tulajdonosának, ezért igazodva az Önök igényeihez, ahol erre lehetőségünk van, elérhetővé tettünk jó minőségű, de nem BMW gyári alkatrészeket. Ezen termékeinket a Természetesen ezen termékeinket is igazolt forrásból szerezzük be és minden esetben számlával értékesítjük.
Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük, ezért kapcsolódó észrevételeiket örömmel vesszük elérhetőséginken (e-mail: [email protected]; telefon: 06/20-3460955)


Payment
Utóljára módosítva: 2023-09-23